Om oss

TRYGGHET – VERUS  är ett bolag med över 50 års samlad kunskap av fastighetsbranchen. Vi är det lilla företaget med det stora intresset för Er och Era Fastigheter. Hos oss blir Ni en viktig kund där vi tillsammans bygger en relation baserad på tillit, närhet och engagemang.

Vi besitter hög kompetens gällande alla delar inom förvaltning åt såväl privata fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. Vi vet vilka frågeställningar Ni ställs inför som fastighetsägare och vi har den erfarenhet som krävs för att förse Er med snabba, korrekta och beständiga lösningar.

Vår erfarenhet är Er trygghet!

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

TILLGÄNGLIGHET – Vi på VERUS vet att tillgänglighet är viktigt för våra kunder. Vi är en liten, flexibel och lösningsorienterad organisation med korta ledtider från frågeställning till lösning. Vi ser möjligheter och inte hinder. Alla Era förvaltningsfrågor är viktiga för oss och vi förstår att hantera dem därefter.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

KONTINUITET Vi på VERUS står för kontinuitet. Vi följer upp, dokumenterar och håller Er informerade. Vi har över 50 års samlad erfarenhet av fastighetsförvaltning och kommer att hålla på länge än. Vi finns tillhands när ni behöver oss.

VERUS  – ERT VAL!